Hej og velkommen til Bistro Babushka

Vores passion for Russisk kusine

"Vores passion på Babushka er at levere en unik madoplevelse,
for at udforske harmonier af smag og kontraster i teksturer. "


Marie Dyrmose

Galleri

Alle

Vores madfilosofi

Kvalitet frem for kvantitetVores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse.

Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske råvarer i tilberedelsen af vores mad, og bæredygtighed fylder også meget i køkkenet. Vi er desuden kendt for at have et godt køkken, og dette bekræftes i høj grad af vores mange tilbagevendende gæster.

Størstedelen af vores gæster kommer her i forbindelse med konferencer og selskaber. Men vi har også a la carte gæster, der flittigt benytter restauranten både til frokost og middag.

ReservationerFrokost: Fredag-Søndag - Bestilling ledig fra kl. 12.00 til 13.30 Middag: Mandag-Søndag - Bestilling tilgængelig fra kl. 18 til 21:30

For bookinger inden for en 48 timers periode, kontakt venligst reservationer direkte på 02 9251 5600.

Quay vil midlertidigt lukke dørene den 19. marts 2018 i tre måneder, mens vi gennemgår en større renovering til restauranten og køkkenet. En genåbnet dato bekræftes i det nye år.

Bookinger udgives på 6 måneders basis den 1. dag i hver måned (medmindre 1. falls på en dag uden for kontortiden).

Gæsterne kan sikkert anmode om bord, men desværre kan vi ikke garantere, som vi fordeler på dagen i henhold til tabelkonfigurationer og reservationsdato.

Hvis du har nogle kostbehov, bedes du nævne disse, når du foretager din reservation.

DRESS CODE

Vores kjolekode er smart-afslappet. Vi beder om, at du afholder fra sportsbeklædning, ærmeløse t-shirts, casual shorts, hætter og åbne sko, herunder flip-flops. Hvis lederen finder dit tøj ikke egnet, forbeholder vi os ret til at anmode om en tøjændring. Hvis dette ikke er muligt, kan vi anmode om at ombestille til en anden lejlighed.

BØRN

Vores kjolekode gælder også for børn. Ældre børn er velkomne på Quay, selvom vi ikke tillader børn under 7 år. Børn under denne alder kan påvirke andre gæsters spiseoplevelse.

Tilsløring / BAGAGE

Frakker, bagage og omfangsrige genstande og tasker kan opbevares i receptionen mens du spiser. Quay tager ikke ansvar for personlige ting, der går tabt eller beskadiget.

AFBESTILLINGSPOLITIK

Alle afbestillinger skal foretages via telefon i reservationen kontortiden. For at undgå at opkræve et gebyr skal frokostbestillinger aflyses inden kl. 12.00 24 timer i forvejen og aftensmadenes reservation kl. 17.00, 24 timer i forvejen.

KREDITKORT

Quay accepterer følgende kreditkort: Mastercard, Visa, American Express og Diners. Bemærk venligst at et tillæg på 1,5% vil blive tilføjet for alle kredit- og betalingskort.